Bröllopslån

Att anordna ett bröllop är ingen billig historia. Även om man försöker hålla nere kostnaderna så mycket som möjligt blir det oftast i slutändan en ganska stor summa som man måste spendera för att få det bröllop man vill ha. Självklart finns det flera olika sätt att anordna ett bröllop för väldigt lite pengar men samtidigt så kan det tyvärr bli så att många av de riktigt billiga alternativen innebär att du måste  bortse från en hel del punkter på bröllopet och du kanske inte har möjlighet att bjuda alla in de personer du verkligen vill ha på plats. Om du inte har sparat nog med pengar till ditt bröllop så finns det möjlighet att faktiskt ta ett lån för att finansiera bröllopet. Häng med oss när vi går igenom vad som kan vara viktigt att tänka på när du jämför olika långivare för att hitta ett lån som passar.

Hos oss:

  • Information
  • Lista möjligheter

Låna till bröllop

  • Belopp: 20,000 – 500,000 SEK
  • Ränta: 2.95 – 29.5 %
  • Löptid: 1 – 15 år
Lånevillkor
Lånebelopp:20,000 – 500,000 SEK
Ränta:2.95 – 29.5 %
Effektiv ränta:2.99 – 33.83 %
Ålderskrav:18 – 75 år
Löptid:1 – 15 år
Inkomstkrav:0 SEK
Uppläggningsavgift:0 SEK
Administrationsavgift:0 SEK
Om banken

Enklare samlar och jämför lånegivare så att du får ett enkelt låneerbjudande med endast en kreditupplysning. Ansökan tar ungefär en minut och kundservicen är öppen varje dag mellan 09 och 21.

Besök webbplats →

låna till bröllop

Var medveten om kostnaden med att låna

Det kan kännas och samtidigt vara en enkel lösning att låna pengarna till sitt bröllop men det är även viktigt att man är väl medveten om att det blir en kostnad när man tar ett lån. Man bör undersöka sin ekonomiska situation och göra en budget och en plan som bestämmer om ni faktiskt har råd till att råna till ett bröllop. Det bästa man kan göra är att jämföra olika långivare för att få fram den bästa effektiva räntan och ta reda på den totala kapitalkostnaden.  

Om du inte har sparat nog

Kanske har du inte hunnit spara ihop de pengar som krävs för att ni ska kunna ha det bröllop som ni vill och som ni har drömt om. Det behöver såklart inte betyda att man är fattig eller något sådant utan helt enkelt att man önskar söka en enkel väg att finansiera sitt bröllop om den ekonomiska situationen tillåter det. Vill man inte vänta med att gifta sig så kan man ta ett privatlån för att betala för bröllopet och ni kan sedan välja i vilken takt ni vill återbetala lånet.

Undvik snabblån

Det bästa tipset vi kan ge är att man skall undvika att ta ett snabblån för att finansiera sitt bröllop. Snabblån kan man ta i summor från 500kr till 50.000kr. Det är dessa lån som tidigare kallades SMS-lån. Ett snabblån kan vara ett okej lån när det handlar om mindre summor som man kan betala tillbaka i hyffsat snabb takt. Ett snabblån är passande när det handlar om mindre summor mellan 3000-6000kr som man kan betala tillbaka inom ett par månader. När det gäller lån till ett bröllop så handlar det oftast om större summor än så vilket innebär att det bästa kan vara att ta ett privatlån för att få ihop den summa som krävs för att få det bröllop som man önskat sig.

Jämför och planera

Bästa du kan göra när du ska ansöka om ett lån till ett bröllop är att jämföra de olika långivarna. Då kan du enkelt ta reda på vart du kan få den lägsta räntan. Det som kommer att avgöra vilken lånekostnad du får är baserat på din ekonomiska situation och din kreditvärdighet. Det kan vara smart att vara två som ansöker om lånet för att få bättre lånevillkor. Gå igenom de olika långivare som vi tipsar om för att ta reda på vilken långivare som är bäst för er. Planera noggrant och gör en budget på hur ni kan återbetala lånet. Man kan försöka att planera och fixa så mycket som möjligt på egen hand för att få nere kostnaderna så mycket som möjligt vilket i slutändan gör att ni behöver ta ett mindre lån.