Lån med Bisnode

För dig som är intresserad av att låna utan UC finns det flera andra företag som gör kreditprövningar, t.ex. Bisnode. Vi kommer i denna artikel förklara vad Bisnode är, hur du ansöker om lån med Bisnode och vilka andra bra saker du kan behöva tänka på.

Lån via Bisnode

Att ta ett lån via Bisnode som kreditprövningsföretag är mycket enkelt. Ansökan fungera exakt likadant som oavsett vilket typ av lån du ansöker om, men att din kreditupplysning går via Bisnode. Precis som alltid när du önskar låna pengar snabbt behöver du ha alla uppgifter redo och uppfylla de krav som kreditgivarna ställer.

De uppgifter du behöver förbereda är det önskade lånebeloppet, ditt personnummer och kontaktuppgifter samt ett telefonnummer. Utöver det kommer du att behöva fylla i dina bankuppgifter, vilket innebär att du behöver ha kontonummer och/eller clearing.

Kraven för att bli godkänt ett lån med Bisnode varierar men i grund och botten behöver du vara 18 år och ha en betalningsförmåga. Betalningsförmågan bevisas genom deklarerad inkomst eller andra tillgångar.

lån med bisnode illustration

Steg för steg – Låna med Bisnode

Genom att bestämma dig för vilket belopp du önskar att låna har du tagit ett bra första steg. De andra stegen är relativt enkla och bör vara klara inom loppet av några minuter. Vi kommer i denna sektion tydlig förklara hur du, steg för steg, går vidare och genomför en ansökan om ett lån som använder Bisnode.

1. Välj lån i listan

I listan över har vi tagit me de långivare som använder Bisnode istället för andra företag för kreditprövning.

Välj ett som passar din låneintervall och verkar ha en indikation på ränta som också passar dig.

2. Fyll i dina uppgifter

Efter att ha klickat dig vidare från vår sida till önskad bank/kreditgivare kommer du att behöva fylla i dina uppgifter. Det är mycket enkelt och bör vara klart på några minuter om du har allting redo.

3. Utbetalning

Klart! Om din ansökan och prövning blev godkänd via Bisnode kommer kreditgivaren att betala ut dina pengar inom loppet av ett par timmar. Det finns vissa som även gör detta på helger och kvällar.

Fördelar lån med Bisnode

Fördelarna med att låna via Bisnode är flera. Många av våra besökare väljer att ansöka via kreditgivare som använder Bisnode för att de inte vill ha fler belastningar i UC. UC är det mest använda kreditprövaren i vårt samhälle och genom att ha för höga belastningar kan det påverka andra krediter och lån.

Ytterligare en fördel är att om du tidigare haft en ansträngd ekonomi och dålig kreditvärdighet kan via Bisnode få en ny chans till bedömning. De tar inte alltid tidigare anmärkningar hos andra företag i åtanke. Givetvis kollar de på din totala betalningsförmåga.

Frågor

Hur stora är lån med Bisnode?

Kreditgivare som använder Bisnode erbjuder ofta lån mellan 5000 kr upp till 300 000 kr. Det kan däremot komma att skilja något åt mellan aktörerna.

Finns det snabblån med Bisnode?

Ja! Flera så kallade snabblån erbjuder Bisnode som kreditupplysningsföretag.

Är det svårt att komma igång?

Nej! Att ansöka tar bara några minuter dirket via respektive kreditgivares webbplats.